29 Μαΐ 2023

Αδιανόητη δήλωση Αλέγκρι: Αυτή η ομάδα δεν έχει φτιαχτεί για να νικήσει, αν ήθελα να νικήσω θα πήγαινα αλλού


Την οργή των οπαδών της Γιουβέντους έχει προκαλέσει μια συγκεκριμένη δήλωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ήττα από τη Μίλαν.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που απλά έκανε ακόμη χειρότερες τις φετινές επιδόσεις σε ό,τι αφορά τα χαμένα παιχνίδια ή τα γκολ που βάζει η ομάδα. Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σεζόν με Τζίτζι Ντελ Νέρι και Τσίρο Φεράρα, οπότε αυτό τα λέει όλα για τους φετινούς μπιανκονέρι. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι χωρίς το -10 θα ήταν στην 3η θέση αυτή η ομάδα, απλά επιβεβαιώνει ότι το επίπεδο της Serie A έχει πέσει.

Αυτό, φυσικά, δε μας ενδιαφέρει καθόλου, αφού ούτως ή άλλως η ομοσπονδία και η Λίγκα κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεφτιλιστούν στα μάτια των ουδέτερων το ιταλικό πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει, όμως, το να μη μειώνει τη Γιούβε ο προπονητής της και ο Αλέγκρι το έκανε.

«Περιμένατε ότι η ομάδα θα νικήσει φέτος; Αυτή η ομάδα δεν έχει φτιαχτεί για να νικήσει. Αν ήθελα να νικήσω θα πήγαινα αλλού, είχα δύο προτάσεις από ομάδες πολύ πιο έτοιμες για να νικήσουν. Γύρισα όμως στη Γιούβε λόγω του δεσίματος που έχω με την οικογένεια Ανιέλι. Ούτε του χρόνου θα είναι εύκολο να νικήσει η ομάδα», είπε ο Αλέγκρι και το κράξιμο πάει σύννεφο.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι τέτοια πράγματα δεν είχαν πει ούτε οι Ντελ Νέρι και Φεράρα. Για να μη θυμηθούμε ότι πριν 10 μέρες ο Αλέγκρι έλεγε ότι η ομάδα του χρόνου θα ξεκινήσει για να πάρει το πρωτάθλημα και τώρα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του μειώνει τους πάντες και τα πάντα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου