30 Μαΐ 2023

Στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης για το -10 της Γιουβέντους - Με πόσους βαθμούς «κοστολογήθηκαν» τα πρόσωπα


Το πώς προέκυψε το -10 για τη Γιουβέντους στην υπόθεση plusvalenza δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς και το εννοούμε.

Οι μπιανκονέρι έκλεισαν τα ανοιχτά θέματα με την ιταλική αθλητική δικαιοσύνη και μπορούν πλέον, αδιαφορώντας για το τι θα αποφασίσει η UEFA, να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, όμως, είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς αυτό το -10 για παραβίαση ενός νόμου που δεν υπάρχει. Αν όμως μας φαίνεται περίεργο αυτό, υπάρχουν και πιο τρελά πράγματα. Όπως, για παράδειγμα, το πώς προκύπτει αυτό το -10. 

Το δικαστήριο της Ιταλικής Ομοσπονδίας, λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης για το -10, το οποίο προκύπτει ως εξής: Για τους χειρισμούς του Φάμπιο Παράτιτσι αποφάσισαν -4. Για αυτούς του Αντρέα Ανιέλι -3. Για αυτούς του Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, ο οποίος δεν ήταν καν στη Γιούβε τοτε αλλά στη Ferrari, αποφάσισαν -2. Όσο για τους χειρισμούς του Φεντερίκο Κερουμπίνι, «κοστολογήθηκαν» στο -1. Η πρόσθεση όλων αυτών, επομένως, οδηγεί στο -10.

Χωρίς να υπάρχει, όμως, εξήγηση για το πώς προκύπτει το -1 για τον ένα ή το -3 για τον άλλο κλπ. Φαίνεται σε κανέναν λογικό μια τέτοια διαδικασία σε ευρωπαϊκή χώρα στο 2023;

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου