12 Μαΐ 2023

Πόσο διαφορετική θα ήταν η φετινή χρονιά, αν...


Στα τελευταία 25-27 λεπτά του αγώνα με τη Σεβίλλη φάνηκε πόσο διαφορετική θα μπορούσε να είναι η φετινή σεζόν για τη Γιουβέντους.

Το αν θα προκριθούν ή όχι οι μπιανκονέρι στον τελικό του Europa League δεν το ξέρουμε. Υποθέτουμε πάντως πως μια εμφάνιση σαν κι αυτή του πρώτου ημιτελικού δεν θα είναι αρκετή. Από την άλλη, πόσο εύκολο είναι να μεταμορφωθεί ξαφνικά μέσα Μαϊου μια ομάδα που όλη τη χρονιά έχει αγωνιστικά προβλήματα;

Η Γιούβε θα πρέπει να παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένη στη ρεβάνς του Σαντσέθ Πιθχουάν και ο παίκτης που μπορεί να φροντίσει ώστε να συμβεί αυτό είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ που έχει λείψει φέτος περισσότερο από όλους, όχι μόνο χρονικά αλλά και σε ό,τι αφορά το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

Ο Πολ δεν είναι στο 100%, θα ήταν θαύμα αν ήταν μετά τα συνεχή προβλήματα που προέκυψαν φέτος με το γόνατο, αλλά και έτσι φτάνει για να βελτιώσει κάπως την κατάσταση. Να κυκλοφορήσει καλύτερα η μπάλα, να απλώσει το παιχνίδι για να εκμεταλλευτεί όλο το πλάτος του γηπέδου.

Ο Πογκμπά μπήκε αλλαγή στο 70 και μέσα σε 27 λεπτά, υπολογίζοντας και τις καθυστερήσεις, έκανε τους πάντες να σκεφτούν πόσο διαφορετικά, πόσο καλύτερα, αν και όχι τέλεια, θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα φέτος αν ήταν υγιής και έπαιζε από την αρχή της σεζόν 90λεπτα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου