8 Μαΐ 2023

Ο Πλατινί απαντάει με μεγάλη δήλωση στο σενάριο επιστροφής του στο Τορίνο: Τις ιστορίες αγάπης τις ζεις μια φορά


Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες θέλει τον Μισέλ Πλατινί να μπαίνει στη διοίκηση της Γιουβέντους, με τον ίδιο να μιλάει τώρα γι' αυτό.

Το καλοκαίρι, όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, θα υπάρξουν προσθήκες κάποιων προσώπων και σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν τους τελευταίους μήνες ένα από αυτά τα πρόσωπα μπορεί να είναι ο Γάλλος θρύλος, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της Γιούβε.

Πρόκειται για ένα σενάριο για το οποίο μίλησε τώρα στη La Stampa ο Πλατινί, φροντίζοντας να διαψεύσει τα πάντα. Και εξήγησε και το γιατί.

«Χωρίς τη Γιουβέντους, χωρίς τον Avvocato, δε θα γινόμουν ποτέ ο Μισέλ Πλατινί. Αν είχα μείνει στη Νανσί η ζωή μου θα είχε πάρει άλλο μονοπάτι, άλλη τροπή. Το Τορίνο... Οι λόφοι του, το σχολείο γαλλικών για τα παιδιά μου, το εστιατόριο Giudice... Ξέρεις ποιο είναι το ωραίο πράγμα στο φινάλε; Το πάθος των οπαδών της Γιουβέντους για μένα. Παρέμεινα και πάντα θα είναι ένας από αυτούς άλλωστε», είπε αρχικά ο Πλατινί και συνέχισε.

«Αν θα επιστρέψω; Η Γιούβε ποτέ δεν μου πρόσφερε κάποια θέση, δε θα είχε νόημα να επιστρέψω έπειτα από 30 χρόνια. Δεν έχει μείνει κανείς από εκείνη τη Γιουβέντους, τις ιστορίες αγάπης τις ζεις μια φορά».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου