23 Μαΐ 2023

Ξεσηκώνονται οι φίλαθλοι της Γιουβέντους: Αφήστε άδειο το Stadium!


Η Γιουβέντους υποδέχεται την Κυριακή τη Μίλαν και η εικόνα στις εξέδρες μπορεί να αποτελέσει μήνυμα προς τον Τζον Ελκαν.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, μετά το -10 για την παραβίαση ενός νόμου που δεν υπάρχει, η ομάδα δεν θα συμμετέχει στο Champions League της νέας σεζόν. Κατά πάσα πιθανότητα, για να το θέσουμε πιο σωστά, δεν θα παίξει γενικά στην Ευρώπη αφού η ιταλική ομοσπονδία έδωσε την πάσα στην UEFA για να τιμωρήσει κι αυτή.

Γενικά είναι μια κατάσταση σαν κι αυτή του 2006, όταν η Γιουβέντους, ξανά με τον Τζον Ελκαν να αποφασίζει τότε, είχε δεχθεί αδιαμαρτύρητα όσα παλαβά αποφάσιζε η αθλητική «δικαιοσύνη». Και όπως τότε, έτσι και τώρα, ξανά με τον Ελκαν στο τιμόνι, έρχεται νέα τιμωρία έπειτα από νέα φάρσα.

Μια τιμωρία και μια φάρσα που η Γιουβέντους τη δέχεται, όπως και τότε, αδιαμαρτύρητα. Έτσι, ο κόσμος είναι έτοιμος να δείξει στον Ελκαν ότι αν δεν ενδιαφέρεται αυτός, δεν θα ενδιαφέρονται και οι οπαδοί.

«Αφήστε άδειο το Stadium», είναι η καμπάνια που άρχισε στα social media ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν, καλώντας παράλληλα τους οπαδούς να ξοδεύουν όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά για τη Γιούβε από εδώ και πέρα. Έτσι είναι. Αν αδιαφορεί η ιδιοκτησία, γιατί να τη στηρίζει συνεχώς ο κόσμος;

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου