25 Ιουν 2023

Επίσημη θέση πήρε ο Κιέζα για το αν φώναξε... συνθήματα κατά της Γιούβε και αν ζήτησε 8 εκατ. ευρώ


Ο μάνατζερ του Φεντερίκο Κιέζα αναγκάστηκε να πάρει θέση μετά τα όσα έγραφαν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία.

Ο διεθνής εξτρέμ, ως γνωστόν, δεν τα πάει και τόσο καλά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιεί στη θέση του και γενικά δείχνει αποφασισμένος, λένε τα ρεπορτάζ, να παίξει με 3-5-2 τη νέα σεζόν. Σύστημα που δεν βολεύει τον Κιέζα. Τα ιταλικά ΜΜΕ, όμως, δε στέκονται σε αυτό και προσπαθούν, όπως είναι φανερό πλέον, να βάλουν τον Κιέζα απέναντι από τους οπαδούς της Γιούβε. Με διάφορους τρόπους.

Ένας από αυτούς, ήταν τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να ζητάει 8 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το 2025. Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσουν πρόβλημα, ήταν το να γράψουν ότι ο Κιέζα ήταν στον γάμο του Αλεσάντρο Μπαστόνι της Ιντερ και φώναξε... συνθήματα κατά της Γιούβε μαζί με άλλους παίκτες των Μιλανέζων. Την ίδια ώρα που γινόταν ο γάμος, βέβαια, ο Κιέζα ήταν διακοπές με τη σύντροφό του, αλλά τι τους ενδιαφέρει; Η πρώτη ή η τελευταία φορά είναι που γράφουν ψέματα για ένα θέμα που αφορά τη Γιουβέντους;

Βλέποντας, επομένως, όλα αυτά, ο Φαλί Ραμαντανί, μάνατζερ του Ιταλού άσου, αποφάσισε να μοιράσει μια δήλωση στα ΜΜΕ. Μια δήλωση με την οποία ξεκαθάρισε δύο πράγματα: Πρώτον, ποτέ δεν ζήτησε 8 εκατ. ευρώ ετησίως από τη Γιούβε για τον Κιέζα. Δεύτερον, ο Φεντερίκο δεν ήταν στον γάμο του Μπαστόνι, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ήταν εκεί, αλλά εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά με τη σύντροφό του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου