26 Ιουν 2023

Μεταγραφές στη Γιούβε: Οι δύο αμυντικοί που θέλει ο Αλέγκρι


Η Γιουβέντους τα έχει βρει σε όλα με τον Τίμοθι Γουεά της Λιλ και προσπαθεί να πάρει κι άλλον παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, σύμφωνα με το Sky Italia.

Ο Γουεά, γιος του Ζορζ που είχε παίξει στη Μίλαν τη δεκαετία του '90, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους μπιανκονέρι, οι οποίοι τα έχουν βρει και με τη Λιλ σε ένα ποσό στα 10-12 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη μεταγραφή, μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας με την άφιξη του παίκτη στο Τορίνο, τις ιατρικές εξετάσεις, τις υπογραφές και την ανακοίνωση. Είναι πιθανό, όμως, αυτός να μην είναι ο μόνος παίκτης που θα αποκτηθεί για το δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το Sky Italia η Γιούβε έχει συμφωνήσει και με τον Τίμοθι Καστάν, για τον οποίο γράφαμε και πριν λίγες μέρες, αλλά δεν έχει συμφωνήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, με τη Λέστερ, η οποία ζητάει 15 εκατ. ευρώ.

Όσο για τον λόγο που η Γιουβέντους θέλει δύο δεξιούς μπακ; Σύμφωνα με το Sky Italia ο Αλέγκρι βλέπει τον Γουεά σαν αντι-Κουαδράδο, τον υπολογίζει για πιο μπροστά δηλαδή στη δεξιά πλευρά, ενώ τον Καστάν τον θέλει αποκλειστικά για πλάγιο μπακ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου