31 Μαΐ 2023

Σε αναβρασμό η Νάπολι για μη τιμωρία της Γιούβε - Πρέπει να πάρουν το μάθημά τους


Έξαλλος είναι τα τελευταία 24ωρα ο δικηγόρος της Νάπολι, ο οποίος έχει πάρει... σβάρνα τα κανάλια και μιλάει συνέχεια για τη Γιουβέντους.

Ο εισαγγελέας του Τορίνο, από τον οποίο ξεκίνησε η ιστορία με την plusvalenza, η οποία δεν είναι τίποτα παράνομο, είναι από τη Νάπολη. Ο πρόεδρος του αθλητικού δικαστηρίου που έριξε το -15 τον Ιανουάριο είναι από τη Νάπολη. Η πρόεδρος του δικαστηρίου της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής που έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση και δεν ακύρωσε εντελώς το -15, είναι από τη Νάπολη.

Η πρόεδρος του δεύτερου αθλητικού δικαστηρίου, το οποίο έριξε τελικά -10 και άφησε τη Γιούβε εκτός Champions League, είναι από τη Νάπολη. Δύο είναι τα ενδεχόμενα επομένως: Ή στην Ιταλία οι δικαστές και εισαγγελείς είναι όλοι από τη Νάπολη ή όλοι αυτοί τοποθετήθηκαν επίτηδες σε αυτά τα πόστα και περίμεναν την εντολή για να κάνουν αυτό για το οποίο μπήκαν εκεί.

Ο Τζον Ελκαν, όμως, μάλλον τους το χάλασε. Το γεγονός ότι το θέμα των 4 μισθών από το 2020 έκλεισε με πρόστιμο 700.009 ευρώ εκνεύρισε πολλούς και ειδικά τον δικηγόρο της Νάπολι, τον Ματία Γκρασάνι, ο οποίος μέσα σε 2 μέρες έχει μιλήσει σε 5 διαφορετικά Μέσα και κάνει λόγο για σκάνδαλο, για απαράδεκτες αποφάσεις και καλεί την UEFA.

Η οργάνωση του Αλεξάντερ Τσέφεριν μπορεί όντως να επέμβει. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει, είναι να ξαναπάρει πρωτάθλημα η Νάπολι μέσα στις επόμενες 2-3 δεκαετίες. Για να σέβονται!

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου