17 Ιουν 2023

Ετοιμάζει δυνατή πώληση η Γιουβέντους


Αίσθηση προκαλούν όσα αφήνουν να εννοηθούν δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη Γιουβέντους, σε ό,τι αφορά τη δυνατή πώληση που θα γίνει.

Το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει μια ακριβή πώληση ώστε να καλυφθεί κάπως η χασούρα. Αυτός είναι και ο λόγος, συν το γεγονός ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που οι Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φεντερίκο Κιέζα παρουσιάζονται σαν υποψήφιοι για πώληση.

Κάποιοι δημοσιογράφοι, όμως, που παραδοσιακά είναι κοντά στη Γιούβε, αφήνουν να εννοηθεί κάτι άλλο. Τι; Ότι αυτός που θα βγει προς πώληση στο τέλος δεν θα είναι ο Σέρβος φορ ή ο Ιταλός εξτρέμ αλλά ο Γκλέισον Μπρέμερ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, λένε, μπορεί να φέρει 60 εκατ. ευρώ στο ταμείο και αν γίνει αυτό, συμπληρώνουν, δε θα χρειάζεται άλλη μεγάλη πώληση. Θα χρειάζεται όμως, λέμε εμείς, να αποκτηθεί αμυντικός για βασικός, αμυντικός δυνατός που θα μπορεί να βασιστεί πάνω του η ομάδα. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις σε κάθε περίπτωση.

Εκτός κι αν σκοπεύουν να κάνουν ξανά βασικό τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος ετοιμάζεται για την τελευταία σεζόν της καριέρας του και είναι φανερό πλέον ότι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας να αντιμετωπίσει και όλο και πιο συχνά μυϊκά προβλήματα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου