16 Ιουν 2023

«Ο κύκλος κλείνει τώρα με την επιστροφή στο Τορίνο, το οποίο είναι το σπίτι σου...»


Μια ανάρτηση που έκανε στα social media ο Αντόνιο Κόντε είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί βροχή μηνυμάτων από οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Ιταλός προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από την Τότεναμ, περιμένοντας, όπως είπε, μια πρόταση που θα του δίνει μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψει στους πάγκους. Μια πρόταση που δεν ξέρει κανείς από πού θα έρθει, με τα σενάρια να είναι διάφορα.

Ένα από αυτά, λέει ότι ο Κόντε περιμένει να δει τι θα γίνει στη Γιούβε, αν όντως δηλαδή θα παραμείνει ή όχι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Και όσο περιμένει, επιστρέφει σε μέρη στα οποία έζησε στο παρελθόν.

Ο Κόντε πόσταρε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία από το Αρέτσο, εκεί από όπου ξεκίνησε ως προπονητής, για να επανέλθει τώρα με μια φωτογραφία του από τη Σιένα, την οποία επισκέφθηκε. Μια ανάρτηση που ξεσήκωσε τους οπαδούς της Γιουβέντους, οι οποίοι τον καλούν να επιστρέψει στην ομάδα.

Γιατί ξεσηκώθηκαν; Επειδή η Σιένα ήταν η ομάδα στην οποία δούλεψε ο Κόντε πριν αναλάβει τη Γιούβε, οπότε τα μηνύματα που του έγραψαν οι οπαδοί ήταν στο στυλ ότι «ο κύκλος κλείνει τώρα με την επιστροφή στο Τορίνο, το οποίο είναι το σπίτι σου». Να δούμε αν θα γίνει όντως έτσι ή όχι...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου