15 Ιουν 2023

Τα ραντεβού που δεν έγιναν ποτέ και ο Αλέγκρι που ήταν συγχρόνως σε δύο μέρη!


Αν κάποιος διαβάζει τον ιταλικό Τύπο, θα πρέπει να είναι κοντά στην τρέλα βλέποντας αυτά που γράφουν για τη Γιουβέντους τις τελευταίες μέρες.

Είναι δυνατόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βρίσκεται ταυτόχρονα στο Τορίνο, στο Μιλάνο και στο Μόντε Κάρλο; Είναι δυνατόν ο μάνατζερ του να βρίσκεται την ίδια ώρα στη Σαουδική Αραβία και στο Λιβόρνο; Πόσο πιθανό είναι ένας δημοσιογράφος να «στέλνει» στο ίδιο ρεπορτάζ σε τρία διαφορετικά σημεία τρεις διαφορετικούς ανθρώπους;

Όλα αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα ιταλικά ΜΜΕ με τη Γιούβε, αφού διαβάζουμε τρελά πράγματα. Έχουμε δει, για παράδειγμα, δημοσιογράφο να τονίζει με απόλυτο τρόπο ότι δεν υπήρξε καμία συνάντηση του Αλέγκρι με μέλη της διοίκησης και μια μέρα μετά ο ίδιος δημοσιογράφος λέει ότι έχει όλες τις λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού που ο ίδιος... ωρυόταν λέγοντας ότι δεν έγινε ποτέ. 

Μια κατάσταση, γενικά, η οποία οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: Ή στη Γιούβε επικρατεί ένα χάος άνευ προηγουμένου αυτή τη στιγμή ή το ξήλωμα σιγά-σιγά όλων των ανθρώπων του Αντρέα Ανιέλι και η αντικατάσταση τους από αυτούς του Τζον Ελκαν έχει ως αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να έχουν χάσει τις πηγές τους και να μην ξέρουν τι λένε πλέον.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ισχύει το δεύτερο...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου