27 Ιουν 2023

Η ανανέωση Ραμπιό επιβεβαιώνει την παραμονή Αλέγκρι: Θα δούμε πού θα οδηγήσει όλο αυτό


Η ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντριέν Ραμπιό για ένα χρόνο, έβαλε οριστικά τέλος και σε ένα θέμα που κάποιοι προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτό.

Επί μήνες ο Γάλλος ήταν φευγάτος όπως ανέφεραν και ιταλικά ΜΜΕ αλλά τελικά είχαμε ανατροπή δεδομένων και ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Μια συμφωνία που επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της Γιούβε, ξ οποία έτσι έβαλε τέλος και στις φήμες για τη θέση του προπονητή.

Παρά το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής Μαουρίτσιο Σκαναβίνο είχε πει στις αρχές Ιουνίου ότι δεν υπάρχει θέμα Αλέγκρι για τη διοίκηση, μέρος του ιταλικού Τύπου επέμενε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι από μέρα σε μέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Η ανανέωση, λοιπόν, του συμβολαίου του Ραμπιό για ένα χρόνο, αποτελεί την οριστική επιβεβαίωση για την παραμονή του Αλεγκρι για ακόμη ένα χρόνο, αφού είναι γνωστό ότι ο Γάλλος χαφ είναι από τα μεγαλύτερα πουλέν του και τον στηρίζει όσο κανείς. Με Μαξ Αλέγκρι, επομένως, θα είναι οι μπιανκονέρι και τη νέα σεζόν και θα δούμε πού θα οδηγήσει όλο αυτό...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου