2 Ιουν 2023

Υποπτο ποιοι στηρίζουν παραμονή Αλέγκρι στη Γιούβε


Εντύπωση προκαλεί το ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον θέλουν στη Γιουβέντους.

Η σεζόν τελείωσε και ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τους μπιανκονέρι. Αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει ο Τζον Ελκαν, αφού αυτός είναι που τρέχει το κλαμπ μετά την παραίτηση του Αντρέα Ανιέλι. Αποφάσεις που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά αυτή που αφορά τον προπονητή, το ποιος θα είναι στον πάγκο της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Το τι θα αποφασιστεί τελικά θα το δούμε τις προσεχείς ημέρες και από εκεί και πέρα θα μπορεί να γίνει και η σχετική συζήτηση. Προς το παρόν, πάντως, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι, ποια είναι τα ΜΜΕ που θεωρούν ότι η Γιούβε πρέπει να συνεχίσει με τον Αλέγκρι, τον οποίο υπερασπίζονται για τη δουλειά που έκανε φέτος.

Αυτοί, λοιπόν, που είναι υπέρ της παραμονής του Αλεγκρι είναι ο διευθυντής της Corriere dello Sport, ο πρώην διευθυντής της Rai, η Mediaset και τα... πρώτα βιολιά του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού της Νάπολι.

Οι άνθρωποι και τα ΜΜΕ, δηλαδή, που όλο τον χρόνο βρίζουν τη Γιουβέντους και τη θεωρούν υπεύθυνοι για όλα. Αυτοί είναι που στηρίζουν τον Αλέγκρι τώρα και αυτό, όπως κι αν το δει κανείς, κάτι λέει...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου