3 Ιουν 2023

Ασύλληπτο αυτό έγινε με τον Αλεξ Σάντρο: Δεν τον ήθελαν, ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα τον... πληρώσουν για να μείνει ελεύθερος


Αν θέλει να περιγράψει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί φέτος στη Γιουβέντους, αρκεί να δει αυτό που γίνεται με τον Αλεξ Σάντρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, όπως είχαμε γράψει μήνες πριν, δεν υπολογιζόταν και είχε ενημερωθεί ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε ως ελεύθερος. Αυτό, όμως, δεν επηρέαζε σε τίποτα τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος πάντα είχε στη λίστα με τους αγαπημένους του τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ετσι, συνέχισε να χρησιμοποιεί τον Αλεξ Σάντρο, μέχρι που αυτός συμπλήρωσε τελικά τον αριθμό συμμετοχών που χρειαζόταν για να έρθει η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Και αφού έγινε αυτό, η διοίκηση, η ίδια διοίκηση που αποφάσισε την παραμονή του Αλέγκρι, θέλει τώρα να μιλήσει με τον Βραζιλιάνο για να συμφωνήσουν στην αποζημίωση που θα πάρει ώστε να λύσει το συμβόλαιο του. 

Με απλά λόγια, σε μια περίοδο που στόχος είναι να βελτιωθούν τα οικονομικά, η διοίκηση λέει ότι δεν υπολογίζει έναν παίκτη που είναι να φύγει ως ελεύθερος, ο προπονητής τον βοηθάει να ανανεώσει το συμβόλαιο, η διοίκηση πρέπει τώρα να τον... πληρώσει για να φύγει και ταυτόχρονα στηρίζει και τον προπονητή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου