23 Ιουλ 2023

Η μεγάλη επιστροφή του Ντελ Πιέρο δεν έγινε, υπάρχει όμως ένα θετικό


Η οδύσσεια του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα συνεχιστεί τελικά αφού δεν ήρθε ακόμη η ώρα για να επιστρέψει στην Ιθάκη του.

Από το 2012, όταν και αποχώρησε, αρκετές φορές έχουν κυκλοφορήσει σενάρια επιστροφής του. Σενάρια που ήταν πιο έντονα από ποτέ φέτος και η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά φαινόταν όντως πιθανό να γίνει.

Ο Ντελ Πιέρο εμφανίστηκε αρκετές φορές στο Allianz Stadium τον τελευταίο χρόνο, βρέθηκε στα γραφεία της Γιούβε, προβλήθηκε η Ακαδημία του στο Λος Αντζελες μέσα από τους λογαριασμούς των μπιανκονέρι στα social media και γενικά όλα έδειχναν ότι μάλλον ήρθε η ώρα. Δεν ήρθε όμως...

Το ενδεχόμενο να αναλάβει τώρα, εντός του καλοκαιριού δηλαδή, πόστο στη διοίκηση της Γιούβε ο ιστορικός αρχηγός είναι απειροελάχιστες, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν υπομονή όσοι θέλουν να τον δουν και πάλι, έστω από νέο ρόλο πλέον, στην ομάδα. 

Παρ' όλα αυτά, αν και δεν έγινε ούτε τώρα η μεγάλη επιστροφή, υπάρχει ένα θετικό: Ο Αλεξ και η επίσημη Γιουβέντους ήρθαν και πάλι κοντά, πολύ κοντά, τους τελευταίους 6-7 μήνες και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να «χτίσουν» οι δύο πλευρές. Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι ο Ντελ Πιέρο θέλει να επιστρέψει.

Και από τη στιγμή που το θέλει, αργά ή γρήγορα θα γίνει. Και όταν γίνει, επειδή ο Αλεξ έχει αποδείξει παρά πολλές φορές ότι είναι σοβαρός, θα ξέρουμε ότι είναι και το σωστό timing.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου