24 Ιουλ 2023

Εκνευρισμός με Πογκμπά - Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με αντιδράσεις που δεν έχει φανταστεί


Ο Πολ Πογκμπά καλά θα κάνει να αλλάξει τρόπο σκέψης γιατί μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με αντιδράσεις που δεν έχει φανταστεί. 

Ο Γάλλος χαφ της Γιουβέντους, όπως ξέρουμε όλοι, πέρυσι έπαιξε ελάχιστα λεπτά σε όλη τη σεζόν αφού ήταν μονίμως τραυματίας. Μια κατάσταση που δεν γίνεται να συνεχιστεί και για αυτό τον λόγο ο Κριστιάνο Τζούντολι, όπως είχε γραφτεί πριν λίγες μέρες, θα του προτείνει μείωση αποδοχών. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Γάλλος που δεν παίζει ποτέ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας.

Τα ρεπορτάζ όμως των ιταλικών ΜΜΕ λένε ότι ο Πογκμπά δεν είναι θετικός σε κάτι τέτοιο και ότι είναι αποφασισμένος φέτος να δείξει τον καλό του εαυτό, να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς. Προς το παρόν, όμως, δεν συμβαίνει αυτό, με αποτέλεσμα κάνεις στη Γιούβε να μην μπορεί να πει με σιγουριά ποτέ θα είναι 100% έτοιμος ο παίκτης. 

Μια κατάσταση, γενικά, που έχει προκαλέσει εκνευρισμό και στους οπαδούς, αν κρίνουμε από διάφορα σχόλια στα social media και στα ιταλικά Μέσα. Καλό θα είναι, επομένως, ο Πογκμπά ή να δεχθεί μείωση αποδοχών ή να βρει τον τρόπο για να μπει άμεσα στο γήπεδο και να παίξει. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν συμβεί τίποτα από τα δυο, ας μην εκπλαγεί αν ακούσει για πρώτη φορά αποδοκιμασίες όταν εμφανιστεί στο Stadium. Είτε φοράει αθλητικά είτε όχι...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου