3 Ιουλ 2023

Ο άνθρωπος που καλείται να βάλει τάξη στο χάος της Γιουβέντους


Η Τρίτη (4/7) είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη Γιουβέντους αφού ο Κριστιάνο Τζούντολι θα είναι στο Τορίνο και θα αρχίσει δουλειά... κανονικά και με το νόμο.

Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ήταν απαραίτητη για λόγους που αντιλαμβάνονται όλοι, αφού στη διοίκηση δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος που να ξέρει από ποδόσφαιρο. Η ώρα, λοιπόν, για να μπει ένας τέτοιος στη Γιούβε ήρθε και θεωρητικά μπαίνει ένας από τους καλύτερους. Αυτό, τουλάχιστον, έδειξε στη Νάπολι.

Τα μεγέθη των δύο κλαμπ, βέβαια, είναι διαφορετικά, άρα και οι απαιτήσεις, αλλά τα λεφτά που θα διαθέσει φέτος η Γιουβέντους για λεφτά δεν θα είναι πολλά. Και ο Τζούντολι έχει συνηθίσει να δουλεύει με τέτοια δεδομένα, αφού η Νάπολι δεν ξόδευε πολλά. Ή τουλάχιστον ξόδευε λιγότερα από όσα έπαιρνε.

Από εκεί και πέρα, καλό θα είναι να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι ο Τζούντολι θα κληθεί να βάλει τάξη σε ένα χάος και θα πρέπει να το κάνει αυτό έχοντας να συνεργαστεί με έναν προπονητή που δεν τον ήθελε στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, επομένως, να δούμε πως θα πάει αυτή η συνύπαρξη με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τι ιδέες θα έχει ο ένας και τι ο άλλος για την ομάδα και το ποδόσφαιρο της.

Πηγή φωτογραφίας: sscnapoli.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου