4 Ιουλ 2023

Ο παίκτης της Γιούβε που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη σεζόν της καριέρας του: Αν τη χάσει, τέλειωσε...


Την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ προσπαθούν να μάθουν ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι της Γιουβέντους, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μια πολύ σημαντική μεταγραφή μπορεί να γίνει εκ των έσω.

Ο Κριστιάνο Τζούντολι είναι στο Τορίνο πλέον και αρχίζει και επισήμως δουλειά ως ο νέος τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι, οι οποίοι αποτελούν ένα μυστήριο για τον ιταλικό Τύπο αφού κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο.

Σιγά-σιγά βέβαια, όσο ο Τζούντολι θα προσαρμόζεται, θα αρχίσουν και οι διαρροές αλλά προς το παρόν κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα, με αποτέλεσμα να γράφονται πάμπολλα ονόματα καθημερινά. Ονόματα που είχαν γραφτεί και τις προηγούμενες εβδομάδες, τους προηγούμενους μήνες.

Υπάρχει όμως και ένα όνομα στο οποίο δεν στέκονται πολύ, αλλά το οποίο μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά για τη Γιούβε. Ο λόγος για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχει μπροστά του πραγματικά την πιο σημαντική, την πιο κρίσιμη σεζόν της καριέρας του.

Αν έχει τα ίδια προβλήματα τραυματισμών με πέρυσι, προφανώς θα σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής Πογκμπά... τελείωσε. Αν όμως είναι υγιής και βρει ρυθμό μέσα από συνεχόμενα παιχνίδια, ο Γάλλος χαφ θα είναι τεράστια ενίσχυση για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου