30 Ιουλ 2023

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Βλάχοβιτς; Το... μυστήριο πρόβλημα τραυματισμού που έχει εδώ και ένα χρόνο


Οι οπαδοί της Γιουβέντους δε θα πρέπει να ανησυχούν για το αν θα φύγει ο Βλάχοβιτς για να έρθει ο Λουκάκου αλλά για το αν ο Βλάχοβιτς θα ξεπεράσει επιτέλους αυτό το... μυστήριο πρόβλημα τραυματισμού που έχει εδώ και ένα χρόνο. 

Οι μπιανκονέρι έχουν συμφωνήσει με τον Βέλγο φορ αλλά θα τον αποκτήσουν μόνο αν πουλήσουν τον Σέρβο. Ένα σενάριο που δεν αρέσει σε ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου, αν κρίνουμε από όσα διαβαζουμε στα social media ή στα φόρουμ. Και πρόκειται, φυσικά, για δικαιολογημένες ενστάσεις, αμφιβολίες, σκέψεις, όπως θέλει ας το πει ο καθένας. 

Το πραγματικό πρόβλημα, όμως, για τη Γιούβε δεν θα είναι το να πουλήσει τον Βλάχοβιτς και να πάρει τον Λουκάκου. Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι το να κρατήσει τον Βλάχοβιτς και αυτός να συνεχίσει να ταλαιπωρείται από αυτό το πρόβλημα τραυματισμού που έχει εδώ και ένα χρόνο και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να το ξεπεράσει...

Ο Σέρβος φορ έχει ενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να είναι στο 100% και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοι η εγχείρηση δεν ειναι μια λύση που μπορεί να εγγυηθεί αποτελέσματα. Από την άλλη, βέβαια, ούτε η συντηρητική προπόνηση εγγυάται κάτι τέτοιο.

Με λίγα λόγια, εδώ και ένα χρόνο ο Βλάχοβιτς έχει ένα πρόβλημα που κανείς δεν ξέρει πώς λύνεται. Γι' αυτό, ίσως, στο κλαμπ αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να το λύσουν είναι να τον πουλήσουν και να αποκτήσουν άλλον επιθετικό.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

1 σχόλιο:

  1. Μου φαίνεται πως τον ετοιμάζουν για πώληση. Αλλά δεν ξέρω αν τόσο κακό όσο νομίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή