6 Ιουλ 2023

Οι δύο πρώτες κινήσεις του νέου τεχνικού διευθυντή της Γιούβε


Ο Κριστιάνο Τζούντολι έχει πιάσει δουλειά ως τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους και έχουν ενδιαφέρον οι πρώτες δύο κινήσεις του.

Έπειτα από οκτώ χρόνια στη Νάπολι, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα την τελευταία σεζόν, ο Ιταλός παράγοντας αποφάσισε να κάνει ένα άλμα στην καριέρα του και να υπογράψει στους μπιανκονέρι, οι οποίοι αποτελούν τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Και επειδή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, ο Τζούντολι θέλει να είναι απολύτως προετοιμασμένος για όλα και να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του. Έτσι, έχει εστιάσει σε δύο θέματα αυτή τη στιγμή.

Το πρώτο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια, η ψυχολογική κατάσταση των παικτών. Ο νέος τεχνικός διευθυντής μιλάει καθημερινά με παίκτες και θα μιλήσει για όλους, θέλοντας να μάθει αν υπάρχει κάτι που τους ενοχλεί την τελευταία διετία και τι είναι αυτό.

Το δεύτερο είναι οι πολλοί τραυματισμοί. Ειδικά αυτό απασχολεί πάρα πολύ τον Τζούντολι, ο οποίος καταλαβαίνει ότι χάνονται λεφτά αν το κλαμπ παραδίδει τους παίκτες σε επαγγελματιες που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δεν θα πρέπει, επομένως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγών στη Γιουβέντους το προσεχές διάστημα.

Και κάποιοι λένε ότι μπορεί να υπάρξουν και ορισμένες... θεαματικές αλλαγές.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου