7 Ιουλ 2023

Ο 18χρονος που είναι στην Primavera της Γιουβέντους και μπορεί να αφήσει εποχή - Δείτε βίντεο


Στη φετινή προετοιμασία της Γιουβέντους θα πάρει μέρος και ένας παίκτης για τον οποίο μπορεί να μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια.

Οι μπιανκονέρι δεν έχουν αρχίσει ακόμη προπονήσεις για τη νέα σεζόν αλλά δεν αργεί αυτή η μέρα. Η ομάδα θα δουλέψει τις πρώτες μέρες στο Τορίνο και στις 21 Ιουλίου θα πετάξει για ΗΠΑ, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

Στις προπονήσεις, λοιπόν, που θα γίνουν στο Τορίνο -και πιθανότατα και στην περιοδεία στην Αμερικη- θα πάρει μέρος και ο Κενάν Γιλντίζ, ο 18χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός που είναι στην Primavera της Γιουβέντους, η οποία τον είχε... κλέψει από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Γερμανοί είχαν εκνευριστεί αφού ξέρουν για τι ταλέντο μιλάμε και αν κάποιος δει βίντεο με όσα κάνει στην Primavera της Γιούβε θα καταλάβει για τι περίπτωση μιλάμε. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες τους τελευταίους μήνες αλλά ο ίδιος έχει φάει κόλλημα με τη Γιουβέντους.


Σωστή, επομένως, η απόφαση να πάρει μέρος στην προετοιμασία ώστε να νιώσει και κ ίδιος ότι στο Τορίνο τον υπολογίζουν πάρα πολύ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου