9 Ιουλ 2023

Αυτοπροτάθηκε σε ιταλική ομάδα ο Μπονούτσι - Η απάντηση που έλαβε


Σε ιταλική ομάδα πρότεινε... τον εαυτό του ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος δεν είναι πλέον απολύτως απαραίτητος για τη Γιουβέντους.

Ο διεθνής αμυντικός, όπως γράφαμε και πριν λίγες μέρες, ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι αν βρει μια πρόταση που να τον καλύπτει μπορεί να αποχωρήσει. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η Γιούβε δεν θα έχει πρόβλημα ακόμη και να τον αφήσει ελεύθερο, αν φυσικά βρει καλή πρόταση, προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του, το οποίο είναι υψηλό.

Έτσι, αφού πήρε τα... κακά μαντάτα, αποφάσισε να αυτοπροταθεί στη Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι, με τον οποίο έχουν καλές σχέσεις. Αυτό έγραψε η La Repubblica, εξηγώντας ότι ο Μπονούτσι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στην Ιταλία, θα παίξει στο Champions League και θα συνεργάζεται και με έναν προπονητή με τον οποίο έχει δουλέψει ξανά.

Λογάριαζε όμως, καταλήγει η La Repubblica, χωρίς τη διοίκηση της Λάτσιο, η οποία τον ευχαρίστησε αλλά τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να τον αποκτήσει λόγω του συμβολαίου του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου