8 Ιουλ 2023

Η Λάτσιο παρουσίασε τις φανέλες της με μια σημαντική απουσία - Το σενάριο για μεταγραφή στη Γιούβε


Ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε η Λάτσιο τη φανέλα της για τη νέα σεζόν είχε ως αποτέλεσμα να ενταθούν οι φωνές για μεταγραφή του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Γιουβέντους.

Ο Σέρβος χαφ παρουσιάζεται για ακόμη ένα καλοκαίρι σαν στόχος των μπιανκονέρι και τα ιταλικά ΜΜΕ πιστεύουν πως είναι πιο πιθανό από ποτέ να γίνει η μεταγραφή. Ο παίκτης, άλλωστε, έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη με τους Ρωμαίους και δεν έχει δείξει, τουλάχιστον ως τώρα, διάθεση να το ανανεώσει, οπότε ή θα τον πουλήσουν ή θα τον χάσουν ως ελεύθερο σε ένα χρόνο.

Ο ιταλικός Τύπος ποντάρει σε πώληση εντός του καλοκαιριού και αυτό το σενάριο ενισχύθηκε μετά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας της Λάτσιο για τη νέα σεζόν. Ο λόγος είναι ότι για πρώτη φορά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν ήταν στην τριάδα των παικτών που πόζαραν με τη νέα φανέλα.

Ο Σέρβος χαφ κάθε χρόνο ήταν ένα από τα... μοντέλα αφού πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας αλλά φέτος δεν επιλέχθηκε. Γεγονός που ερμηνεύεται ως προαναγγελία αποχώρησης, αφού το τμήμα μάρκετινγκ του κάθε κλαμπ δίνει πλέον μεγάλη προσοχή σε κάτι τέτοιες... λεπτομέρειες.

Ανάμεσα στον Σέρβο χαφ και τη Γιουβέντους πάντως είναι δεδομένο ότι υπάρχει συμφωνία και από εδώ και πέρα θα πρέπει ο Κλαούντιο Λοτιτο να σκεφτεί λογικά και να μη ζητήσει υπερβολικό πόσο για έναν παίκτη που σε έξι μήνες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, ως ελεύθερος, για το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή φωτογραφίας: sslazio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου