28 Ιουλ 2023

Μεγάλη ενόχληση Ανιέλι για την αντίδραση της Γιούβε στο μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη


Η αντίδραση της Γιουβέντους μετά την ανακοίνωση της UEFA για μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη δεν άρεσε καθόλου στον Αντρέα Ανιέλι.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ότι οι μπιανκονέρι θα μείνουν εκτός Ευρώπης για ένα χρόνο λόγω της υπόθεσης Plusvalenza. Δε θα πάρουν μέρος, επομένως, στο Europa Comference League και αυτό δεν ενοχλεί κανέναν στο κλαμπ, στην ομάδα.

Τον Αντρέα Ανιέλι όμως, όπως γράφουν οι Ιταλοί, τον ενοχλεί η αντίδραση της Γιούβε. Το κλαμπ ανακοίνωσε ότι αν και παραμένει σίγουρο πως δεν υπήρξε καμία παραβίαση κανενός κανονισμού δεν θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της UEFA.

Αυτό, βασικά, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία οριστικοποιήθηκε την ημέρα που η Γιουβέντους ανακοίνωσε σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ότι αποχωρεί από τη Super League.

Και κάποιοι λένε ότι εκείνη την ημέρα ο Ανιέλι μίλησε με πολύ υψηλά ιστάμενο της Γιούβε και ήταν σε έξαλλη κατάσταση, λέγοντας ότι «έχουν μείνει στον μεσαίωνα» και ότι η συμπεριφορά τους είναι ντροπιαστική.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω τι θα έκανε ο Αντρέα (και κυρίως αν μπορούσε να κάνει κάτι) αλλά είναι πράγματι μια ντροπιαστική συμπεριφορά. Μας απέκλεισαν χωρίς λόγο, τους είπαμε και grazie

    ΑπάντησηΔιαγραφή