1 Αυγ 2023

Η ατάκα του Αλέγκρι στον Τζούντολι: «Αν πάρουμε τον Λουκάκου θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»


Την ατάκα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προς τον Κριστιάνο Τζούντολι για τον Ρόμελου Λουκάκου αποκαλύπτει ιταλική εφημερίδα.

Ο Βέλγος φορ αποφάσισε να ρίξεις άκυρο στην Ιντερ και να συμφωνήσει με τη Γιουβέντους, η οποία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του δίνοντας τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Μια επιλογή που δεν αρέσει και πολύ στους οπαδούς επειδή ο Σερβος είναι μικρότερος ηλικιακά. 

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ούτε ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι είναι απολύτως βέβαιος για το σωστό της κίνησης αλλά υπάρχει προπονητής. Και όπως έχει αναφερθεί κι άλλη φορά, ο Τζούντολι δεν ήθελε να ξεκινήσει τη θητεία του στη Γιούβε με τσακωμό με τον Αλέγκρι. Έτσι, προχωράει για να κάνει πράξη την επιθυμία του προπονητή, ξέροντας ότι ο ίδιος θα βγει κερδισμένος όπως και να έχει. 

Γιατί; Επειδή ο Αλέγκρι, σύμφωνα με τη La Repubblica που ανήκει στην Exor, δηλαδή στους Ανιέλι, είπε το εξής στον Τζούντολι: «Αν πάρουμε τον Λουκάκου θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο τεχνικός διευθυντής επομένως, υπολογίζοντας και ότι η ιδιοκτησία του ζητάει να φτιάξουν οι ισολογισμοί, να κάνει δηλαδή και μια δυνατή πώληση, προχωράει για να πάρει τον Λουκάκου δίνοντας τον Βλάχοβιτς. Και από εκεί και πέρα, δύο πράγματα θα συμβούν: Ή η Γιουβέντους θα πάρει το πρωτάθλημα και θα υπάρξει αποθέωση για όλους ή δεν θα πάρει το πρωτάθλημα και θα το χρεωθεί ο Αλέγκρι. Και δεν θα υπάρχει και δικαιολογία μετά...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου