2 Αυγ 2023

«Ο Αντόνιο, επειδή είναι Γιουβεντίνος, είναι σαν τη Γιούβε. Ή τον λατρεύεις ή τον μισείς»


Μια ανάρτηση της Γιουβέντους για τον Αντόνιο Κόντε ήταν αρκετή για να γίνει... μάχη στα σχόλια από τους οπαδούς.

Ο πρώην αρχηγός και προπονητής των μπιανκονέρι γιόρτασε προ ημερών τα 54α γενέθλια του και το κλαμπ του ευχήθηκε μέσω των social media. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που το συνηθίζει η Γιούβε και δεν κάνει εξαίρεση για κανέναν. Δεν αποτέλεσε, επομένως, έκπληξη η ανάρτηση για τον Κόντε. Έκπληξη ήταν το πάθος με το οποίο χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα όσοι άφησαν σχόλια. 

Από τη μια ήταν αυτοί που τον θεωρούν προδότη επειδή προπόνησε την Ιντερ και επειδή είχε φύγει αιφνιδιαστικά το καλοκαίρι του 2014, από την άλλη ήταν αυτοί που τον αγαπάνε πάντα και εύχονται την επιστροφή του στη Γιούβε όσο το δυνατόν πιο σύντομα, υπενθυμίζοντας ότι και ο Μαρτσέλο Λίπι είχε κάνει κάποτε το λάθος να πάει στους νερατζούρι αλλά αυτό δε μείωσε στο ελάχιστο την αγάπη των Γιουβεντίνων προς το πρόσωπο του.

Το καλύτερο σχόλιο για όλη αυτή τη... μάχη που έγινε στα σχόλια για τις ευχές προς τον Κόντε, πάντως, μάλλον το έκανε η Tuttosport: «Ο Αντόνιο, επειδή είναι Γιουβεντίνος, είναι σαν τη Γιούβε. Ή τον λατρεύεις ή τον μισείς. Αδιάφορος, πάντως, απέναντι του δεν μπορείς να είσαι...».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου