10 Αυγ 2023

Οι οπαδοί αποθέωσαν τον Βλάχοβιτς, γύρισαν την πλάτη στον Λουκάκου και χάρηκαν για τον Ζόρζε


Από το 8-0 της Γιουβέντους επί της ομάδας Next Gen στο φιλικό που έγινε στο Allianz Stadium τα πιο ευχάριστα νέα είχαν να κάνουν με τον Κάιο Ζόρζε.

Ο ιταλικός Τύπος στάθηκε στον Βλάχοβιτς που έκανε χατ-τρικ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς, οι οποίοι φώναξαν ότι θέλουν τον Σέρβο και όχι τον Λουκάκου. Χατ-τρικ όμως έκανε και ο Κάιο Ζόρζε (φωτογραφία) και γενικά η απόδοση του ήταν το πιο ευχάριστο νέο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αποκτηθεί το 2021 ως μια επένδυση για το μέλλον αλλά τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά για τον ίδιο, έχοντας να αντιμετωπίσει και έναν σοβαρό τραυματισμό. Με την παρουσία του όμως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδειξε ότι επανέρχεται και από εδώ και πέρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί το θέμα η Γιούβε.

Θα τον κρατήσει για τη νέα σεζόν ή θα τον παραχωρήσει δανεικό σε κάποια ομάδα της Serie A εξασφαλίζοντας ότι εκεί θα έχει θέση βασικού; Ο,τι από τα δυο κι αν γίνει, είναι πολύ σημαντικό για τη Γιουβέντους το να είναι πλέον υγιής ο Κάιο Ζόρζε. Γιατί ότι έχει πολύ ταλέντο δεν το αμφισβητεί κανείς.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου