11 Αυγ 2023

Για πώληση-έκπληξη στη Γιούβε, γράφουν οι Ιταλοί


Πώληση-έκπληξη ενδέχεται να υπάρξει από τη Γιουβέντους σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου.

Οι μέρες περνάνε και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος θα αρχίσει να πιέζει σιγά-σιγά. Κάτι που ξέρουν φυσικά και στο Τορίνο, όπου το πλάνο ίσως να μην είναι και τόσο ξεκάθαρο, αν κρίνουμε τουλάχιστον από όσα γράφουν οι Ιταλοί το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νεότερα ρεπορτάζ, ενδέχεται σε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου να υπάρξει μια πώληση-έκπληξη. Μια πώληση που κανείς δεν περίμενε όταν έμπαινε το καλοκαίρι.

Ο παίκτης που υποδεικνύουν οι Ιταλοί σαν υποψήφιο για αποχώρηση είναι ο Φίλιπ Κόστιτς και αν όντως έχουν βάση αυτά και πωληθεί ο Σέρβος θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει για την αντικατάσταση του. Εκτός κι αν ο Αλέγκρι αποφάσισε ότι θέλει να φύγει ακόμη ένας εξτρέμ, μετά τον Χουάν Κουαδράδο, χωρίς να υπάρξει αντικαταστάτης.

Γιατί είναι φανερό, πλέον, ότι ο Κριστιάνο Τζούντολι προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία του προπονητή, γνωρίζοντας ότι ο Αλέγκρι είναι αυτός που θα κριθεί από την ιδιοκτησία τη νέα σεζόν και όχι ο ιδιος, αφού παρέλαβε μια κατάσταση που μόνο εύκολη δεν τη λες.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου