17 Αυγ 2023

Οι τρεις μεταγραφές που μπορεί να κάνει η Γιούβε


Από... καμία μέχρι και τρεις μεταγραφές μπορεί να κάνει η Γιουβέντους μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Η φετινή μεταγραφική περίοδος, όπως αναμενόταν, είναι πολύ ήρεμη για τους μπιανκονέρι και δεν αποκλείεται να μην αλλάξει κάτι μέχρι και το τέλος της. Όπως δεν αποκλείεται, από την άλλη, να γίνουν μέχρι και τρεις μεταγραφές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Όλα, άλλωστε, θα κριθούν από ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Όπως και να έχει, για να ξέρουμε τι ισχύει πάνω - κάτω, ας κάνουμε μια παρουσίαση των δεδομένων...

Η Γιούβε έχει συμφωνήσει με τον Ρόμελου Λουκάκου αλλά θα τον αποκτήσει μόνο αν υπάρξει πώληση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν νέα ιταλικά ρεπορτάζ, τα προσεχή 24ωρα θα αρχίσουν ξανά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μια άλλη μεταγραφή που μπορεί να γίνει, είναι αυτή του εξτρέμ. Τις τελευταίες μέρες άλλωστε υπάρχουν δημοσιεύματα για πιθανή πώληση του Φίλιπ Κόστιτς. Χωρίς να παραβλέπουμε ότι για μεγάλο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι υπήρχαν ρεπορτάζ ακόμη και για ενδεχόμενη πώληση του Φεντερίκο Κιέζα. Αν, λοιπόν, πωληθεί ένας εκ των δυο, αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο.

Τέλος, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση κάποιου χαφ. Υπήρχαν σενάρια για τον Φρανκ Κεσί, μετά αναφέρθηκαν κάποια άλλα ονόματα, τώρα γράφουν για τον Τουράμ της Νις ή τον Ντιαρά της Στρασμπούρ. Και εδώ η τελική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι παίκτης θα παρθεί με βάση το αν θα παραχωρηθεί ή όχι με δανεισμό κάποιος άλλος παίκτης, όπως για παράδειγμα ο Φάμπιο Μιρέτι.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου