16 Αυγ 2023

Η Γιούβε ψάχνει χαφ και κοιτάζει τον γιο πρώην παίκτη της ομάδας αλλά και την περίπτωση Ντιαρά


Στις μέρες που απομένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει χαφ και τα ονόματα που αναφέρουν οι Ιταλοί είναι δύο.

Οι μπιανκονέρι είναι πολύ ήρεμοι αυτό το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να το περιμένουμε, ειδικά μετά την απώλεια της συμμετοχής στο Champions League. Στο Τορίνο είχαν φροντίσει από νωρίς να κρατήσουν πολύ χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και τώρα το βλέπουμε και στην πράξη.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει διάθεση για μια μεταγραφή για τον χώρο του κέντρου, χωρίς όμως να είναι και σίγουρο ότι θα γίνει. Η διάθεση όμως υπάρχει και φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν δύο ονόματα. Από Γαλλία και τα δύο.

Το ένα είναι αυτό του Κεφρέν Τουράμ, γιου του Λιλιάν, ο οποίος παίζει στη Νις, είναι διεθνής και δεν είναι φθηνός... Το άλλο είναι αυτού Χαμπίμπ Ντιαρά της Στρασμπούρ, ο οποίος είναι πιο προσιτός οικονομικά. Κρατάμε επομένως τα δύο ονόματα και θα δούμε μέχρι τις 31 Αυγούστου αν θα έχουμε ή όχι μεταγραφή για τη μεσαία γραμμή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου