18 Αυγ 2023

Ο ένας και μοναδικός στόχος που έχει η φετινή Γιούβε αν τα δεις τις καταστάσεις με απόλυτο ρεαλισμό


Η νέα σεζόν ξεκινάει και είναι ιδιαίτερων συνθηκών για τη Γιουβέντους από τη στιγμή που δε θα έχει υποχρεώσεις εκτός συνόρων.

Αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί φυσιολογικά, οι μπιανκονέρι θα έπαιζαν στο Champions League. Όσα έγιναν την περσινή σεζόν όμως, από τον Ιανουάριο κι έπειτα, δεν ήταν φυσιολογικά. Ήταν ένα... ανεύθυνο πανηγύρι άνευ προηγουμένου, δίχως το παραμικρό αστείο, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά τιμωρήθηκε ομάδα χωρίς να έχει παραβιαστεί κανένας νόμος. Έτσι, με τα λεφτά του Champions League να έχουν χαθεί, ο ισολογισμός πιέζεται. Και αφού πιέζεται ο ισολογισμός αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα. 

Η Γιούβε έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής μόνο τον Τίμοθι Γουεά, άρα μιλάμε για την ίδια ομάδα με πέρυσι, αν εξαιρέσουμε αυτούς που έφυγαν και οι οποίοι δεν προκάλεσαν και... πόνο με την αποχώρηση τους. Αυτό λοιπόν, το γεγονός ότι θα είναι η ίδια ομάδα, μπορεί και να αποδειχθεί μεγάλο πλεονέκτημα και ειδικά με ένα ματς την εβδομάδα. 

Όπως και να έχει, τα πράγματα είναι απλά για τη Γιουβέντους: Ο ρεαλιστικός στόχος φέτος είναι οπωσδήποτε η έξοδος στο Champions League. Και το γιατι το εξηγήσαμε και παραπάνω: Ισολογισμοί. 

Από εκεί και πέρα, όπως λέει και ο Αλέγκρι με τον Κριστιάνο Τζούντολι, οι στόχοι της Γιουβέντους διαχρονικά είναι γνωστοί σε όλους. Και φέτος, πάντως, δεν ξεκινάει ως φαβορί για τον τίτλο...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου