6 Αυγ 2023

Ποια θα είναι η υποδοχή του κόσμου στο Ντούσαν Βλάχοβιτς στο φιλικό στο Τορίνο


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν όλοι το ματς της Γιουβέντους με την Primavera στο Allianz Stadium και ο λόγος είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης. 

Οι μπιανκονέρι, όπως είχαμε αναφέρει, αποφάσισαν φέτος να μην κάνουν το παιχνίδι στη Villar Perosa όπως πάντα αλλά να γίνει αυτό στο Stadium, μαζί με κάτι άλλες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια των Ανιέλι, προκειμένου να υπάρχει περισσότερος, πολύ περισσότερος κόσμος στις εξέδρες, δίνοντας παράλληλα ώθηση στην ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως λοιπόν αναφέρει και η Tuttosport, όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν ποια θα είναι η υποδοχή που θα επιφυλάξουν οι οπαδοί στον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος φορ θέλει να παραμείνει στη Γιούβε αλλά η διοίκηση θέλει να τον πουλήσει για να αποκτηθεί ο Ρόμελου Λουκάκου, οπότε θα έχει όντως ενδιαφέρον το πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος.

Αν, δηλαδή, θα αποθεώσει τον Βλάχοβιτς φωνάζοντας ότι δεν θέλει τον Λουκάκου ή αν θα υπάρξει σε γενικές γραμμές αδιαφορία, διώχνοντας έτσι και τις τελευταίες σκέψεις που μπορεί να έχουν στη διοίκηση για το αν πρέπει ή όχι να προχωρήσουν σε αυτή την αλλαγή στην επίθεση.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου