7 Αυγ 2023

Το έχουν χάσει με τον Λουκάκου στην Ιταλία: Έχασε επίτηδες τις ευκαιρίες στον τελικό του Champions League, μιλούσε με τη Γιούβε


Δύο μήνες μετά τον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, η Iντερ βρήκε ποιος έφταιγε που έχασε: Η Γιουβέντους.

Η Gazzetta dello Sport φαίνεται πως έχει μετατραπεί ξεκάθαρα σε όργανο προπαγάνδας, εντυπωσίασε με όσα έγραψε πριν λίγα 24ωρα για τους Μιλανέζους. Αρχικά, σε σχετικό θέμα της υποστήριξε ότι η Ιντερ σκέφτεται να προσφύγει στη FIFA κατά της Γιούβε και του Λουκάκου επειδή μια άλλη εφημερίδα, η Corriere della Sera, έγραψε ότι οι επαφές των δύο πλευρών άρχισαν τον Μάρτιο. Ο παίκτης, βέβαια, δεν ήταν ιδιοκτησία των Μιλανέζων αλλά της Τσέλσι αλλά το σημασία έχει αυτό για την ομάδα που υποστηρίζει ο Μάσιμο Μοράτι; Καμία. 

Αυτό, όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι άλλο που έγραψε η Gazzetta dello Sport και το οποίο είναι το εξής: Στην Ιντερ θεωρούν ότι η Γιουβέντους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα της στον τελικό του Champions League επειδή ο Λουκάκου που μιλούσε μαζί της από τον Μάρτιο έχασε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Με λίγα λόγια, δηλαδή, η εφημερίδα λέει ότι στο Μιλάνο θεωρούν πως ο Βέλγος έχασε επίτηδες τις ευκαιρίες επειδή μιλούσε με τη Γιούβε...

Δύο πράγματα μόνο από εμάς: Πρώτον, θα είναι ευλογημένη η μέρα που θα κλείσει αυτή η εφημερίδα. Δεύτερον, στο τέλος θα μας κάνουν να υποστηρίζουμε με τρέλα τον Λουκάκου.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου