27 Αυγ 2023

Ο Μπονούτσι θέλει να το πάει μέχρι τέλους - Νέες κινήσεις μέσω των δικηγόρων του


Ο Λεονάρντο Μπονούτσι επιμένει μέσω των δικηγόρων του και κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού, ξεχνώντας όμως κάτι.

Το γράφουμε από την αρχή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: Η Γιούβε θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα το συγκεκριμένο θέμα, με δεδομένο ότι μιλάμε για έναν παίκτη που έχει προσφέρει πάρα πολλά από το 2010 κι έπειτα, με εξαίρεση τη σεζόν 2027-18 που πήγε στη Μίλαν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε όλα τα άλλα και θα καταδικάζουμε μονίμως τη διοίκηση. 

Ο Μπονούτσι έστειλε νέο email μέσω των δικηγόρων του ζητώντας να επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και σε ανάρτηση του στα social media κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού -χωρίς να κατονομάζει τη Γιούβε ή τον Αλέγκρι- και γράφει διάφορες φιλοσοφίες. 

Δίκιο έχει, βέβαια, στο ότι είναι άσχημο πράγμα η έλλειψη σεβασμού αλλά καλό θα είναι να μην ξεχνάει και τα δικά του: Τη σεζόν 2017-18, όταν πήγε στη Μίλαν και μάλιστα έγινε και αρχηγός της από την πρώτη μέρα, είχε σκοράρει στην ήττα των ροσονέρι στο Τορίνο και το είχε πανηγυρίσει (είχε ισοφαρίσει προσωρινά) κάνοντας στους οπαδούς τη χαρακτηριστική χειρονομία για να «πλύνουν το στόμα τους». Καλό είναι να τα θυμόμαστε όλα, σε οπαδικό επίπεδο, ασχέτως για την υπεράνω στάση που πρέπει να δείξει η ομάδα.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου