11 Σεπ 2023

Όλα όσα έχουν συμβεί στη Γιούβε μέσα σε ένα χρόνο - Τι και ποιος να σε τρομάξει έπειτα από όλα αυτά;


Κάνεις και τίποτα δεν μπορεί όχι να τρομάξει αλλά ούτε καν να προβληματίσει τους οπαδούς της Γιουβέντους πλέον και η απόδειξη είναι όσα γίνονται τον τελευταίο χρόνο.

Ότι δεν είναι μια καλή περίοδος για τους Μπιανκονέρι πρέπει να το έχουμε καταλάβει όλοι πλέον. Φαίνεται, το βλέπεις, το αισθάνεσαι αν κάνεις μια σύγκριση με το πώς ήταν η κατάσταση πριν 5-6 χρόνια για παράδειγμα. Και αν το δούμε και πιο φιλοσοφικά ή ρεαλιστικά, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Όλα στη ζωή, άλλωστε, είναι κύκλος, οπότε έπειτα από μια 10ετία απόλυτης κυριαρχίας είναι λογικό να έρχονται και δύσκολες στιγμές. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο, όμως, είναι πραγματικά... παρανοϊκό. Ας κάνουμε, λοιπόν, την καταγραφή...

Ο Πογκμπά επιστρέφει το καλοκαίρι του 2022 και τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο. Ακολουθεί μια δικαστική μάχη με τον αδερφό του εν μέσω καταγγελιών για εκβιασμούς και τελετές μαύρης μαγείας. Λίγους μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του 2022, παραιτείται σύσσωμη η διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι.

Τον Ιανουάριο του 2023 η Γιουβέντους τιμωρείται με -15 για παραβίαση νόμου που δεν υπάρχει. Το -15 γίνεται -10 τρεις μήνες μετά και η ομάδα από 3η τερματίζει 7η. Αντί να παίξει στο Champions League καταλήγει στο Europa Conference League. Ακολουθεί η ποινή της UEFA, η οποία είναι αποκλεισμός από την Ευρώπη για ένα χρόνο. Έρχεται, επιτέλους, η ώρα για την έναρξη της νέας σεζόν, της φετινής και πριν συμπληρωθεί ένας μήνας γίνεται γνωστό ότι βρέθηκε ντοπέ ο Πογκμπά. Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, έχουν γίνει μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Τι και ποιος να σε τρομάξει έπειτα από όλα αυτά; Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου