10 Σεπ 2023

Ενα «ναι» ή ένα «όχι» του Βλάχοβιτς, θα κρίνει το μέλλον του στο Τορίνο


Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας στον οποίο θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ντούσαν Βλάχοβιτς και αν αυτό θα είναι συνδεδεμένο με τη Γιουβέντους.

Ο Σέρβος φορ ήταν προς παραχώρηση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και είχαν γίνει συζητήσεις με την Τσέλσι για ανταλλαγή με τον Ρόμελου Λουκάκου χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία. Έτσι, ο Βλάχοβιτς παρέμεινε στη Γιούβε και άρχισε καλά τη σεζόν έχοντας 2 γκολ μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Και κάπως έτσι, τα ΜΜΕ άρχισαν ξανά να ασχολούνται μαζί του αλλά όχι για πώληση. Για ανανέωση του συμβολαίου του αυτή τη φορά.

Ο Βλάχοβιτς έχει συμβόλαιο ως το 2026 και παίρνει 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως αυτή τη στιγμή αλλά στη συνέχεια προβλέπονται αυξήσεις: Θα ανέβει στα 10 εκατ. ευρώ και για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου, το 2025-26 δηλαδή, θα πάρει 12,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το συμβόλαιο του είχε προταθεί τον Ιανουάριο του 2022 και φυσικά το υπέγραψε.

Από τότε, όμως, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και ειδικά τα οικονομικά δεδομένα του κλαμπ μετά και την απουσία από το Champions League. Ο Κριστιάνο Τζούντολι, επομένως, έκλεισε ραντεβού για τον Οκτώβριο με τον μάνατζερ του παίκτη, στον οποίο θα προτείνει το εξής: Επέκταση του συμβολαίου για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι το 2027 δηλαδή, προκειμένου το κλαμπ να μπορέσει να «σπάσει», να μοιράσει καλύτερα το ποσό στους ισολογισμούς.

Αν ο Βλάχοβιτς πει «ναι», όλα καλά. Αν πει «όχι», τότε θα πρέπει να θεωρούμε σχεδόν σίγουρη την πώληση του το καλοκαίρι του 2024.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου