12 Σεπ 2023

Η ψυχρή ανακοίνωση της Γιούβε για τον Πογκμπά και η επόμενη κίνηση της διοίκησης


Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός στην τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το Ουντινέζε - Γιουβέντους και αυτό μπορεί να φέρει το άμεσο τέλος του από τους μπιανκονέρι.

Ο Γάλλος χαφ επέστρεψε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 αλλά από τότε όλα, να όλα όμως, έχουν πάει στραβά... Εκβιασμός από μια συμμορία της Γαλλίας με συμμετοχή του αδερφού του, απίθανες καταγγελίες για μαύρη μαγεία, συνεχείς τραυματισμοί, ήρθε τώρα και αυτή η ιστορία με το ντόπινγκ για να... δέσει το γλυκό.

Η αντίδραση της Γιούβε στα νέα ήταν μια ψυχρή ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι περιμένει και το δεύτερο δείγμα για να δει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της. Και το ύφος της ανακοίνωσης, αυτό το ψυχρό ύφος, σημαίνει ένα πράγμα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο: Θα κινηθούν οι διαδικασίες για την άμεση λύση του συμβολαίου αν είναι και το δεύτερο δείγμα θετικό. 

Ήδη, όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό, στο Τορίνο σκέφτονταν να του ζητήσουν να δεχθεί μείωση αποδοχών αφού είναι φανερό, δυστυχώς, ότι τα λεφτά που παίρνει... δεν τα δουλεύει, δεν ιδρώνει στο γήπεδο για αυτά. Αν, λοιπόν, έρθει και τιμωρία για ντοπάρισμα, η Γιουβέντους δεν θα του προτείνει μείωση αποδοχών. Θα του λύσει το συμβόλαιο, το οποίο είναι και το πιο ακριβό της ομάδας.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου