8 Σεπ 2023

Ο «μικρός διάβολος» που θέλει να πάρει η Γιούβε από τη Ρίβερ Πλέιτ


Ένας πιτσιρικάς από την Αργεντινή αρέσει τόσο πολύ στους ανθρώπους της Γιουβέντους ώστε να προμηνύεται... μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρόσληψη του Κριστιάνο Τζούντολι στη θέση του τεχνικού διευθυντή σημαίνει ότι οι μπιανκονέρι θα δίνουν πλέον μεγαλύτερη προσοχή σε περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών. Πολύ νεαρών, όπως είναι ο Κλαούντιο Ετσεβέρι, ο οποίος έχει προσωνύμιο το «Ελ Ντιαμπλίτο», δηλαδή ο «μικρός διάβολος». 

Πρόκειται για έναν 17χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ και είναι τόσο καλός ώστε να έχει ήδη κάνει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου ενώ οι συμπατριώτες του βλέπουν σε αυτόν ένα ταλέντο στυλ Μέσι.

Για τον Ετσεβέρι, λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει κινησεις, έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τη Ρίβερ και ήταν κοντά σε οριστική συμφωνία αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες το θέμα μπήκε στον πάγο. Έτσι, σύμφωνα με αργεντίνικα και ισπανικά δημοσιεύματα, η Γιουβέντους ζήτησε πληροφορίες και αν οι Μαδριλένοι δεν βιαστούν δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου