7 Σεπ 2023

Οι δύο στόχοι του Τζούντολι για το κέντρο της Γιούβε από τη Γαλλία


Η μεσαία γραμμή είναι αυτή στην οποία θα εστιάσει η Γιουβέντους στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους έχοντας δύο στόχους στη Γαλλία. 

Το γαλλικό πρωτάθλημα, γενικά, είναι από τα αγαπημένα του Κριστιάνο Τζούντολι αφού υπάρχουν πάρα πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές με ταλέντο και ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι έχει καλές άκρες εκεί. Δεν είναι τυχαίο, επομένως, το γεγονός ότι δύο ονόματα μέσων συνδέονται με τη Γιούβε. 

Ο ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Τζούντολι είναι ο Κεφρέν Τουράμ, ο 22χρονος γιος του Λιλιάν, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη Νις. Θετικό αυτό, αφού οι Γάλλοι δεν θα μπορούν να ζητήσουν τρελό ποσό για να τον πουλήσουν αν δεν ανανεώσει τους προσεχείς μήνες. Και μάλλον δεν ψήνεται να το κάνει.

Ο άλλος παίκτης που έχει στη λίστα του ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους είναι ο Χαμπίμπ Ντιαρά, ο 19χρονος χαφ της Στρασμπούρ, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2027. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Τσέλσι και Γουλβς, άρα δεν αποκλείεται η τιμή του να ανέβει εξαιτίας των Άγγλων που ξοδεύουν αλόγιστα χωρίς να τους ελέγχει κανείς.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου