14 Σεπ 2023

«Κανένα πρόσωπο δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάνω από τη Γιουβέντους»


Η Γιουβέντους δεν πρόκειται να απαντήσει ως κλαμπ στον Λεονάρντο Μπονούτσι για όσα είπε, υπενθυμίζοντας απλά ένα πράγμα.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί παρελθόν εδώ και δύο εβδομάδες έχοντας υπογράψει στην Ουνιόν Βερολίνου αφού στο Τορίνο δεν είχε μέλλον. Και από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ότι δεν είναι καλό για την εικόνα του κλαμπ το να βάζει έναν παίκτη με περισσότερες από 500 συμμετοχές να προπονείται μόνος του μέχρι να φύγει.

Από την άλλη, βέβαια, δεν είναι καλό και το να αντιδρά ο παίκτης, ειδικά έπειτα από τόσα χρόνια στην ομάδα που αγαπάει, με απειλητικά email των δικηγόρων του, μετά με μήνυση, μετά μέσω μιας ανάρτησης της συζύγου του και τελικά με μια δική του συνέντευξη στην οποία χαρακτήρισε ψεύτη τον προπονητή και έκανε λόγο για ταπείνωση από την πλευρά της Γιούβε.

Σε όλα αυτά, λοιπόν, η Γιουβέντους δεν πρόκειται να απαντήσει ως κλαμπ, διαρρέοντας απλά την ακόλουθη ατάκα στα ΜΜΕ: «Κανένα πρόσωπο δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάνω από τη Γιουβέντους».

Σαφής η μπηχτή για τον... εγωιστή Μπονούτσι, στον οποίο πάντως είναι ελεύθερος να απαντήσει ο Αλέγκρι εφόσον το επιθυμεί.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου