3 Σεπ 2023

Αυτή τη μεταγραφή δουλεύει η Γιούβε - Εχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές από τον Τζούντολι


Η Γιουβέντους έχει ξεχωρίσει έναν Ιταλό παίκτη για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, έχοντας ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση με την ομάδα του.

Οι μπιανκονέρι πρόσθεσαν μόνο ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα για τη φετινή σεζόν, τον Τίμοθι Γουεά, αλλά από τον προσεχή Ιανουάριο και κυρίως από το καλοκαίρι του 2024 θα κινηθεί πιο άνετα. Και ένας από τους παίκτες για τους οποίους αναμένεται να κάνει κίνηση η Γιούβε είναι ο Τομάζο Μπαλντάντσι

Ο 20χρονος επιθετικός μέσος αρέσει και σε άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Φιορεντίνα, με τον Κριστιάνο Τζούντολι να κάνει τις περασμένες εβδομάδες μια πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση της Εμπολι. Μια συζήτηση στην οποία διαπιστώθηκε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κοστολόγηση του παίκτη.

Η Γιουβέντους φέρεται να ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένη να δώσει 15 εκατ. ευρώ αλλά οι Τοσκανοί δεν ήθελαν να τον πουλήσουν τώρα και άφησαν ανοιχτή την πόρτα για το επόμενο καλοκαίρι, λέγοντας μάλιστα ότι ελπίζουν να κάνει τέτοια σεζόν ο παίκτης ώστε να πάρουν 30 εκατ. ευρώ, αυτά είναι τα λεφτά που υπολογίζουν να κερδίσουν από τον Μπαλντάντσι.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου