21 Σεπ 2023

Η φθίνουσα πορεία του Ντε Λιχτ από τότε που έφυγε από τη Γιούβε


Το όνομα του Ματάις Ντε Λιχτ συζητείται και πάλι στα social media από τους οπαδούς της Γιουβέντους λόγω των... κατορθωμάτων του.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός πωλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία είχε συμφωνήσει, κάνοντας λόγο για βήμα εμπρός σε ό,τι αφορά την καριέρα του. Έτσι το έβλεπε, έτσι δήλωνε.

Ένα χρόνο μετά, όμως, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πως εξελίσσονται τα πράγματα για τον Ντε Λιχτ. Και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το όνομα του παίζει ξανά στα social media, είναι πολλοί οι οπαδοί της Γιούβε που το θεωρούν ενδιαφέρον το θέμα και το παρακολουθούν.

Ο Ολλανδός στόπερ, λοιπόν, ήταν βασικός στον τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ όπου έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και από εκεί και πέρα, στη Bundesliga και στο Champions League, έχει πάει ο πάγκος σύννεφο... Κόντρα στους Άγγλους, μάλιστα, δεν έπαιξε ούτε λεπτό, με τον ίδιο να λέει στους δημοσιογράφους «δεν έχω ιδέα γιατί δεν παίζω, ρωτήστε τον Τούχελ, εγώ κάνω όλα όσα θέλει».

Με λίγα λόγια, ο Ντε Λιχτ δεν περνάει καλύτερα μετά την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους. Όπως δεν περνούσαν καλύτερα και άλλοι που θέλησαν κάποια στιγμή να φύγουν για να κάνουν το... βήμα εμπρός στην καριέρα τους. Κάποιοι, μάλιστα, επέστρεψαν λίγα χρόνια μετά, να δούμε τι θα γίνει και με τον Ολλανδό...

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου