15 Σεπ 2023

Το τέλος του Πογκμπά, φέρνει μεταγραφή στη Γιούβε


Το θέμα που προέκυψε με τον Πολ Πογκμπά θα φέρει το τέλος του συμβολαίου του και παράλληλα μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Με τον Γάλλο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον: Όταν βγει θετικό και το δεύτερο δείγμα και υπάρξει τιμωρία, θα έρθει και η λύση του συμβολαίου του. Η μοίρα του έχει καθοριστεί επομένως και αυτό σημαίνει ότι η Γιούβε έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνει αυτό που έπρεπε το καλοκαίρι.

Τότε, όπως θα θυμάστε, είχαν παίξει διάφορα ονόματα για το κέντρο αλλά τελικά, για διάφορους λόγους, δεν έγινε καμία μεταγραφή. Τώρα, με μείον έναν παίκτη οριστικά στη μεσαία γραμμή, είναι απαραίτητη η ενίσχυση.

Και αν υπάρχει κάτι θετικό σε αυτή την ιστορία, είναι ότι η αποχώρηση του Πογκμπά αφενός δεν θα πληγώσει την ομάδα αγωνιστικά αφού δεν έπαιζε ποτέ, αφετέρου θα εξοικονομήσει πολλά λεφτά το κλαμπ από το συμβόλαιο του, υπολογίζοντας και την εφορία. Θα υπάρχει, επομένως, η άνεση για μια πραγματικά καλή κίνηση στο κέντρο.

Το ποια μπορεί να είναι αυτή, δεν μπορούμε να το πούμε εμείς. Το πρώτο όνομα που έχει αρχίσει να... ψιλοπαίζει, πάντως, είναι αυτό του Λαζάρ Σάμαρτζιτς που παρέμεινε στην Ουντινέζε μετά το ναυάγιο με την Ίντερ λίγες ώρες πριν τις υπογραφές.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου