21 Οκτ 2023

Η Γιουβέντους ετοιμάζει διπλή ανακοίνωση με ανανεώσεις μέχρι το τέλος του 2023


Η Γιουβέντους είναι κοντά σε μια σημαντική συμφωνία και υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει... διπλή ανακοίνωση μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Οι μπιανκονέρι επιστρέφουν στη δράση αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μίλαν και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δουλεύει με τους παίκτες ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο Σαν Σίρο και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, όμως, δουλειά με τους παίκτες κάνει και η διοίκηση, με τα νέα είναι ευχάριστα. 

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα μηνύματα είναι όλο και πιο θετικά από την πλευρά του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Και από τη στιγμή που αυτή είναι επιθυμία και της Γιούβε, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει deal τελικά. 

Η ανακοίνωση, σύμφωνα με τους Ιταλούς, μπορεί να έρθει στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, τον Νοέμβριο, με τον Κριστιάνο Τζούντολι να καλεί στη συνέχεια για συζητήσεις και τον Φεντερίκο Κιέζα. Με την πλευρά του Ιταλού άσου, όπως είχαμε αναφέρει και πριν καιρό, έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις για το θέμα του συμβολαίου και έχει δείξει και ο παίκτης ότι θέλει να ανανεώσει. Έτσι, στόχος της Γιουβέντους είναι να ανανεώσει τα συμβόλαια και των δύο και να είναι σε θέση να κάνει διπλή ανακοίνωση μέχρι και το τέλος του 2023.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου