26 Οκτ 2023

Η τελευταία πράξη για την ολική επαναφορά των οργανωμένων στο Allianz Stadium


Ένα τελευταίο βήμα απομένει για να είναι πλήρης η επιστροφή των ultras της Γιουβέντους στο Allianz Stadium.

Τα νέα ήταν επιτέλους ευχάριστα φέτος σε ό,τι αφορά τους οργανωμένους οπαδούς, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και πάλι καλοδεχούμενοι στο γήπεδο της Γιούβε. Η νέα διοίκηση ακύρωσε την απόφαση της προηγούμενης και οι μπιανκονέρι απέκτησαν ξανά έδρα. Το είδαμε άλλωστε ήδη σε προηγούμενα παιχνίδια πόσο διαφορετική είναι η ατμόσφαιρα με συνεχή φωνή, σημαίες, ταμπούρλα και όλα τα σχετικά.

Παρ' όλα αυτά, λείπει ακόμη κάτι: Τα κανονικά πανό των συνδέσμων, αυτά με τα ονόματά τους, τα σήματα τους. Μόνο αυτό απέμεινε πλέον για να είναι όλα όπως μέχρι και πριν κάποια χρόνια και το γεγονός ότι δεν έχει επιτραπεί ακόμη η χρήση των κανονικών πανό δεν είναι ευθύνη της Γιουβέντους.

Η διοίκηση τα έχει βρει σε όλα με τους ultras, το πρόβλημα σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι υπάρχουν διαφωνίες από την αστυνομία της πόλης. Από κάποιον υψηλά ιστάμενο, λένε οπαδικοί λογαριασμοί στα social media, αλλά υπάρχει πίστη ότι στο τέλος θα γίνει και αυτό. Ο Τζον Ελκαν, άλλωστε, δεν είναι αρνητικός. Άρα, αργά ή γρήγορα θα δούμε ξανά τα κλασικά πανό των Drughi, Viking κλπ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου