14 Οκτ 2023

Πώς στήνεται η ιστορία του στοιχηματισμού στην Ιταλία και το ρόλο που θέλουν να δώσουν στον Φατζόλι


Ο ιταλικός Τύπος έχει αρχίσει να... διηγείται το παραμυθάκι με το θέμα που έχει ξεσπάσει με τα στοιχήματα των ποδοσφαιριστών σε παράνομες πλατφόρμες.

Το πόσοι θα μπλέξουν σε αυτή την υπόθεση τελικά δεν το ξέρει κανείς. Εφημερίδες γράφουν για 30 ονόματα που είναι στη διάθεση της εισαγγελίας, ο άνθρωπος που έγραψε πρώτος για Φατζόλι, Τονάλι, Τζανιόλο λέει ότι είναι γύρω στους 50 οι εμπλεκόμενοι, στα social media ο καθένας γράφει ό,τι όνομα θέλει, γενικά είναι μια μπερδεμένη κατάσταση. Και ποιοι αναλαμβάνουν να προσπαθήσουν να τη ξεμπερδέψουν; Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι. Και τώρα, όπως φαίνεται, θα μπουν ξανά σε αποστολή.

Ποια θα είναι;

Να πείσουν τους πάντες ότι ο Φατζόλι είναι κάτι σαν... Σατανάς και παρέσυρε όλα τα άλλα αγνά και άβουλα πλάσματα στην κόλαση του τζόγου. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί δημοσιογράφοι της Gazzetta dello Sport γράφουν στα social media ότι αυτό που προκύπτει (από πού;) είναι ότι ο Φατζόλι ήταν αυτός που έπαιζε στοίχημα και παρέσυρε και τους φίλους του Τονάλι και Τζανιόλο, αυτός ήταν που τους έπεισε να παίζουν στοιχήματα, αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Επειδή το έχουμε δει κι άλλες φορές το έργο, θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι αυτό θα αρχίσουν να το γράφουν σιγά-σιγά και στο Μέσο που δουλεύουν και στη συνέχεια θα το υιοθετήσουν και οι άλλοι: Θα έχει 30-40 ονόματα παικτών ο εισαγγελέας και όλοι θα λένε ότι αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί είναι ο 22χρονος χαφ της Γιουβέντους...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου