13 Οκτ 2023

Ενα μεταγραφικό σενάριο που κανένας οπαδός της Γιούβε δε θέλει να βγει αληθινό!


Ένα... ανατριχιαστικό σενάριο κυκλοφορεί σαν φήμη στον ιταλικό Τύπο και αφορά τα μεταγραφικά της Γιουβέντους.

Το τι θα κάνει η διοίκηση τον Ιανουάριο, αν δηλαδή θα αποκτήσει κάποιον για το κέντρο ή θα αφήσει το ρόστερ όπως είναι, με την υποσημείωση ότι οι Πογκμπά και Φατζόλι θα είναι τιμωρημένοι, δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Ούτε καν ο Κριστιάνο Τζούντολι. Μπορούμε όμως να πούμε κάτι άλλο με βεβαιότητα: Δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός της Γιούβε στον κόσμο που να υπολογίζει σαν ενίσχυση ενδεχόμενη επιστροφή του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έφυγε πέρυσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορόντο αφού δεν μπορούσε να βρει κάποια καλή πρόταση στην Ευρώπη και τα τελευταία 24ωρα το όνομα του παίζει συνεχώς για ενδεχόμενη επιστροφή τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού. 

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα είναι λίγο δύσκολο να πείσουν τον κόσμο ότι δεν βρήκαν κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή, μια καλύτερη περίπτωση, για να προστεθεί στο ρόστερ. Ο Μπερναρντέσκι απέδειξε επί σειρά ετών ότι δεν μπορεί να δώσει τίποτα στη Γιουβέντους και δεν βλέπουμε κάποιον προφανή λόγο για να έχει αλλάξει αυτό τώρα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου