8 Οκτ 2023

Τι σημαίνει για τη Γιούβε το τέλος του Πογκμπά


Το δεύτερο δείγμα του Πολ Πογκμπά βρέθηκε, όπως αναμενόταν, θετικό και αυτό και η Γιουβέντους θα εξοικονομήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Το ιδανικό φυσικά θα ήταν ο Γάλλος να μην είχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, να μην είχε προκύψει το θετικό δείγμα ντόπινγκ μετά το ματς της πρεμιέρας με την Ουντινέζε και γενικά να ήταν βασικός και να έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Τα πράγματα, όμως, δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε και αποδεικνύεται και στην περίπτωση του Πογκμπά.

Σε αυτή την περίπτωση, όλως, αποδεικνύεται και κάτι άλλο: Ουδέν κακό αμιγές καλού. Και εννοούμε το εξής: Υπολογίζοντας και την εφορία η Γιουβέντους θα έπρεπε να πληρώσει συνολικά 30 εκατ. ευρώ αν ο Γάλλος έπαιζε κανονικά και εξαντλούσε το συμβόλαιο του. Αυτό το ποσό, λοιπόν, το κλαμπ το εξοικονομεί και μπορεί, αν θέλει, να το χρησιμοποισει για μεταγραφική ενίσχυση. 

Στο κατω-κάτω, μιλάμε για ένα ποσό που η διοίκηση είχε υπολογίσει ότι θα δοθεί ούτως ή άλλως. Γιατί να μη δοθεί, επομένως, για τη βελτίωση της ομάδας;

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου