21 Νοε 2023

Οικονομικά μπλεξίματα της Γιούβε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία αλλά εξακολουθεί να απασχολεί τη Γιουβέντους και μπορεί να επηρεάσει το πλάνο της για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιανουάριος πλησιάζει σιγά-σιγά και τα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει για όλες τις ομάδες, με την ανάγκη των μπιανκονέρι να είναι γνωστή: Θέλει παίκτη για το κέντρο, παίκτη που θα μπορεί να μπει άμεσα στην 11άδα και να βοηθήσει σημαντικά. Από εκεί και πέρα, αν δεν προκύψει κάποιο μεγάλο πρόβλημα μέχρι τότε, δεν αναμένεται να γίνει κάποια άλλη κίνηση, να αποκτηθεί άλλος παίκτης. 

Ενδέχεται όμως να υπάρξει πώληση και ο λόγος είναι ο... Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ζητάει 19,9 εκατ. ευρώ που υποστηρίζει ότι του χρωστάει το κλαμπ από το 2020, όταν οι παίκτες είχαν χαρίσει 4 μισθούς λόγω της πανδημίας που είχε βάλει στόχο στη δράση. Η Γιουβέντους όμως υποστηρίζει ότι δεν του χρωστάει τίποτα, αφού στο χαρτί που έχει η πλευρά του Πορτογάλου δεν υπάρχει καμία υπογραφή από την πλευρά του κλαμπ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι έχει δίκιο και ότι η απόφαση της σχετικής επιτροπής, του σχετικού «δικαστηρίου», θα είναι καλή. Πιστεύουν δηλαδή ότι θα απορριφθεί το αίτημα του Ρονάλντο. 

Αυτή η απόφαση αναμένεται να βγει τον Απρίλιο αλλά υπάρχουν και κάποια ρεπορτάζ που λένε ότι μπορεί να ανακοινωθεί και πριν τις 31 Δεκεμβρίου. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν η απόφαση είναι κακή για τη Γιούβε, θα βγει κάποιος παίκτης όρος πώληση και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον Σάμουελ Ιλινγκ-Τζούνιορ, για τον οποίο, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, υπάρχει ενδιαφέρον από την Τότεναμ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου