22 Νοε 2023

Η πώληση που θα χαροποιήσει τη Γιούβε αλλά και τους οπαδούς


Ευχάριστα αναμένονται τα νέα για τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο και ο λόγος δεν είναι κάποια μεταγραφή αλλά μια αποχώρηση.

Η ομάδα, όπως ξέρουμε όλοι, χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο και ειδικά μετά τις τιμωρίες των Φατζόλι και Πογκμπά, οπότε όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα αποκτηθεί. Αν πιστέψουμε, όμως, τα ρεπορτάζ σε Ιταλία και Βραζιλία, ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλα νέα μέσα στον Ιανουάριο. Ευχάριστα νέα.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τόσο στη γειτονική χώρα όσο και σε αυτή της λατινικής Αμερικής, η Σάντος ενδιαφέρεται για τον Aλεξ Σάντρο και έχει ενημερώσει τη Γιούβε ότι είναι έτοιμη να του προσφέρει διετές συμβόλαιο ακόμη και τον Ιανουάριο, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η Γιούβε θα του λύσει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. 

Ένα συμβόλαιο που είναι και υψηλό, οπότε η λογική λέει ότι στο Τορίνο... μάλλον πανηγυρίζουν για το ενδιαφέρον της Σάντος, αφού ο Aλεξ Σάντρο δεν έχει τίποτα να προσφέρει πλέον και φαίνεται και από το γεγονός ότι η άμυνα έδεσε και ανταποκρίθηκε πολύ καλά από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε. Και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου